torsdag 15. januar 2009

Mojo Surf

Hei og hopp alle sammen:)

Da har vi tilbragt 5 dager sammen med et busslass med andre backpackere. Vi dro fra Sydney tidlig mandag morgen, og ankom det forste overnattingsstedet sent paa ettermiddagen. Du kan tro vi ble en smule overrasket da vi fikk se hvor vi skulle bo. Surfe-campen laa rett og slett in the middle of the bush. Noe av det forste vi saa da vi skulle inn paa rommet vaart, var en liten sot kenguru som stod faa meter fra oss. Etter aa ha faatt lempet inn baggasjen, var det klart for forste surfe - time. Surfing er MYE vanskeligere enn det ser ut til paa tv! Og undervannsstrommene gjorde det ikke akkurat lettere aa haandtere brettet. Hoydepunktet maa helt klart ha vaert da vi faktisk klarte aa staa oppreist paa brettet, selv om det bare var noen sekunder. Stranda vi surfet ved er noe av det fineste vi har sett saa langt. Paradise om earth:) Paa kvelden fikk vi skikkelig leirskole-feeling med allsang rundt baalet.

Paa tirsdag ble vi vekket tidlig ( halv aatte for aa vaere noyaktig). Etter en rask frokost var det klart for surfe-lession nummer to. Men det endte ikke veldig bra for froken Aaserud. Ulykkesfuglen klarte aa sparke taaa si i bunnen, og det var en del usikkerhet om at hun faktisk hadde klart aa brekke den. Men siden taaa har blitt bedre, satser vi paa at det bare er en kraftig forstuelse.

Onsdag dro vi videre til den andre campen, som befant seg inne paa en campingplass. Siden Maria har vondt i taaa, og Line har innsett at hun ikke kommer til aa bli den neste Kelly Slater (les: surfeproff), saa har vi stort sett bare ligget paa stranda sammen med de andre som ogsaa mente at surfing var litt for mye slit. Har vaert mye sammen med to kjempehyggelige jenter fra Bergen. Paa onsdag ble det ogsaa arrangert en kjempefest her for alle surferne, noe som resulterte i mye moro og en litt slitsom torsdag.

I dag er vaar siste dag sammen med Mojo Surf, og fra aa med i kveld er vi igjen paa egenhaand. Vi har 13 dager igjen i Australia, og de skal brukes til aa reise oppover kysten. Vi skal blant annet campe i telt paa Fraiser Island i to netter. Dette kom litt overraskende paa undertegnede siden vi faktisk trodde vi skulle bo innendors. Men turen var allerede betalt, saa vi faar bare finne frem urkvinnen i oss og haape paa det beste:)

Bilder fra surfe-campen legger vi ut naar vi kommer frem til Byron Bay i kveld.

Mange klemmer fra Maria og Line

3 kommentarer:

Sølvi.(Marias mamma) sa...

Hei Maria. Så leit at du har vondt i tåa de. Håper den ikke er brukket.Følger med på bloggen din hver dag for å se om det er noe nytt.Bildene fra Australia var fine.Slangen var litt større en den vi har bilder av som du har rundt halsen i syden.He he.Kjempe glad i deg og savner deg.Hils Line
Klemmm fra mammma.

Sølvi.(Marias mamma) sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...

Så spennende!!!!!!!!!!!!!