mandag 5. januar 2009

Los Angeles, baby:)

Naa har vi tilbragt tre hektiske dager i englenes by. Dette er en by full av kontraster. Vi har sett alt fra Tom og Katie`s chateu, til uteliggere med alle eiendeler plassert i en handlevogn. Paa lordag tilbragte vi dagen i Hollywood og Beverly Hills sammen med to veldig hyggelige australiere. Her saa vi hjemmene til folk med altfor mye penger (les: vi er misunnelige). En hoydare for oss The Hills fans var selfolgelig huset til LC (aka Lauren Conrad). Og til Lines lillesosters misunnelse, saa vi ogsaa huset til Hannah Montana. Vi saa ogsaa det kjente utestedet Viper Room, og Asthon Kutcher`s sushi bar paa rundturen. Hollywood Walk of Fame ble ogsaa flittig fotografert denne dagen. Dessverre har Marias minnekort klikket, og Line var tom for batteri paa kameraet, saa vi har ingen bilder fra denne dagen.



Paa sondag dro vi til Venice Beach og Santa Monica. Venice er trolig en av de storste strendene vi noen gang har sett, med mye "feel good"-underholdning. Skal dere noen gang reise til Santa Monica, vil vi sterkt anbefalle 3rd street, som er et shopping-paradis. Denne gata har seriost alt! Og ikke minst, litt bedre priser for to unge backpackere, enn den ikke ukjente Rodeo Drive som vi kjorte gjennom paa lordag.

I dag har vi vaert i Universal Studios, og du kan trygt si at begge undertegnede kjapt ble noen aar yngre. Der var det bare sinnsykt morsomt, og det absolutte hoydepunktet var uten tvil omvisningen paa omraadet der de spiller inn filmer og tv-serier. Vi har blant annet sett Wisteria Lane, Frustretre fruer;) Resten av dagen var vi gale kameraturister paa Hollywood Blvd.

Dette ble en kjapp oppsummering av vaart opphold i LA. I morgen reiser vi til Sidney, og vil derfra oppdatere dere videre, samt legge ut bilder fra LA, siden USB-uttak er et ukjent begrep paa hostelet vaart.

Tusen takk for hilsner. Det er kjempekoselig aa hore fra dere, saa bare fortsett med det;)

Mange klemmer fra Maria og Line

7 kommentarer:

Tove sa...

Hei Maria!
Fint å lese at dere har det bra.
Vi savner deg,men tar oss godt av Stian. Her er alt som før, bortsett fra litt forkjølelse.
Skal hilse fra Terje. Hils Line.

Tove(svigermor)

Unknown sa...

Heisann Linemor

Så artig å følge med på turen deres. Er innom og kikker hver dag.Kos dere videre på tur.

Klem Trine

ToneHelenBremnes sa...

Hei Line!
Er bare `litt` misunnelig på turen din akkurat nå. En annen dag skal jeg iallefall huske på å lese bliggen ETTER jeg har forberedt meg til morgendagens undervisning... (sukk)
Kos deg videre!

Tone Helen

Unknown sa...

Heisann Line og Maria ;)

Vil sende en hilsen fra tantes residens på andre sia veien.

Håper alt er ok og dere ikke er blakke...enda;)


Øystein og tante^^

Sølvi.(Marias mamma) sa...

Hei Maria. Håper at reisen til Australia har gått bra. Det var koselig å lese Bloggen fra USA. Gleder meg til å se på bilder når de kommer. Skal hilse fra Silje, Stian, Monica og Daniel. Kjempe glad i deg. Hils Line og pass på dere selv.

Fru. siv.ing Strand sa...

Heisann snupper!!
Jeg blir ikke noe misunnelig i det hele tatt her jeg sitter i nesten 18 minusgrader, en datter med uvi og feber og en tvkabel som er nede. Juhu!!!!
Så moro å følge bloggen, sjekker hver dag og gleder meg til bilder.
Kos dere i Summer Bay :)
Koskos.

Sølvi.(Marias mamma) sa...

Hei Maria.Takk for sms. Måtte dere vente lenge på fly videre fra New Zeland? Er ikke noe misunnelig på dere i det hele tatt. Vi koser oss med -15 kalde grader :-) Er inne å leser på bloggen hver dag.Glad i deg.Hils Line. klemmmmm Mamma