torsdag 1. januar 2009

snart avreise..

Nå sitter jeg hjemme, er trøtt og sliten av alt styret i dag.. Ville bare få skrevet at jeg og Line har fått pakka sekkene, skal bare ha noen få timer med søvn før vi setter oss på flyet til L.A. :D Oppdatering kommer i L.A. Happy new year!!

4 kommentarer:

Sjent som Børni sa...

Til maria
mens vi snart skal på skolen skal du på lang tur. DET ER URETTFERDIG, men sånn blir vell resten av livet også. Men jeg skal fortsette å ...... kan mann si blogge til deg???? Jeg sier at vi kan det men jeg kjommer til å fortsette og blogge deg og fortelle hvor skjedelig det er på skolen så lenge du ikke klager på skrivinga mi. kos deg på reisen HILSEN BJØRN-EIRIK

Sølvi.(Marias mamma) sa...

Hei Maria.Takk for sms fra USA.Godt å høre at dere kom vel fram.Vi venter i spenning hver dag for å se om det er noe nytt på Bloggen deres.Glad i deg.Klem fra Mamma.

marianne og aud sa...

Hei Line:-)Hvordan har dere det? Hvordan var det i Hollywood? Så dere noen kjendiser?? Vi savner deg og vi er glade i deg! Klemz Marianne, Mamma og Magnar.

Anonym sa...

Til maria
igjen minner jeg deg om at skolen som vanlig er sjedelig, men vi har hatt noe veldiug spennende... NOT gjett hva det er. Du gjettet nok riktig hvis du sa at det var prøver, prøver og mer prøver. Etter et par uker med den nye mattelæreren har hun brukt mesteparten av tiden på å lete etter oppgaver for meg.Og må bare si at jeg blir stolt når hun begynner å hente oppgaver fra 8. klasse boka. Alle i klassen begyyner faktisk å savne de gule og røde kortene over at Bente faktisk forventer at de følger med, som for dem virker helt sykt.
Hoper du koser deg hvor enn du er nå.
Hilsen B-E