lørdag 10. januar 2009

We <3 Sydney:)

Hei, hei folkens:)

Naa har vi tilbragt 4 fantastiske dager i Sydney. Sidney er rett og slett en helt utrolig bra by. Alle som faar sjansen bor en eller annen gang i livet reise hit!!

Da vi kom frem paa torsdag var vi rimelig slitne etter en lang reise, saa denne dagen slappet vi av og gikk ut og spiste paa kvelden. Maria holdte paa aa sovne under middagen, siden hun har vaert syk siden vi dro fra Norge. Man kan trygt si at hun er drittlei av aa vaere forkjolet.
Vi fikk ogsaa sett operahuset by night, som er et helt ubeskrivelig syn. Paa fredag besokte vi Sydney Aqarium, hvor vi saa alt fra smaa, sote Nemo - fisker, til store haier og djevelrokker. Da vi var ferdig der motte vi Frode og Tormod som gikk i klassen vaar paa Notodden. Sammen med de var vi en tur i Chinatown, hvor vi spiste noe crappy kinesisk mat. Etterpaa ble det et lite besok paa en pub, hvor vi koste oss og saa paa livet i Syndey.

I gaar var vi en tur i Sydney Wildlife World, noe som ikke var en vaare beste ideer med tanke paa at det finnes utrolig mye skumle og ikke minst giftige dyr i Australia. Man kan trygt si at vi haaper vi slipper aa mote paa store slanger og ekle edderkopper mens vi er her. Vi fikk ogsaa se baade kenguruer og koalaer, og de var kjempesote. Resten av dagen surret vi rundt i shopping - gatene i Sydney, klarte aa gaa oss bort, og gikk tidenes omvei da vi skulle hjem. Paa kvelden var vi ute og kikket paa folkelivet. Sydney er virkelig byen som aldri sover.

Siden vi er litt sline etter gaarsdagen og vaeret har vaert straalende, har vi i dag stort sett bare ligget i en park og solt oss. I morgen tidlig forlater vi Sydney, noe som vi synes er ordentlig trist, og setter kursen nordover sammen med Mojo Surf. De neste fem dagene skal vi laere aa surfe, sole oss og stort sett bare kose oss. Skal bli godt med litt strandliv etter over en uke med storbyliv.

Vi takker igjen til alle som har skrevet paa bloggen vaar. Det er saa koselig aa hore fra dere hjemme. Til Catrine: Greit nok at vi ikke har sittet paa trappa til Carrie, men vi har kjort opp samme vei som den hun kjorte da hun skulle til Universal Studios:)

3 kommentarer:

Kongsbergtaxi sa...

Fine bilder så langt Maria. Pass godt på dere selv da. Masse hilsen fra Pappa

Fru. siv.ing Strand sa...

Heisann! Hehe...å kjøre opp carriebakken funker fint for meg:)
Jeg er jo bare misunnelig jenter. Det er så moro å følge med på dere altså. Jeg er innom bloggen hver dag og når det er bilder blir jeg hoppende glad. Jeg tvinger til og med herr. siv.ing Strand til å lese bloggen deres og skal selvfølgelig hilse. Hørte forresten at dere hadde ringt Heidi. Hihi.
God tur videre og god surfing. Hold meg oppdatert ang. Summer Bay da jenter. Drew er fortsatt hunky og singel :P

Fru. siv.ing Strand sa...

Hei Lineschnuppa!
Nå sitter vi i kantina på HiT og koser oss med en ekte kantinelunsj. (håttie har selvfølgelig ikke spist opp maten sin) Vi regner med at du savner både oss og kantinematen. Har du med deg nok knekkebrød og smøreost spør Heidi. Pena sitter med stor mage og er så fin. Lett vi savner deg Funner. Mad rått at du skal på surfekurs. Hip to the hop. Klemmer fra Heidi, Pena, Håttie og Hong! *smask*