onsdag 7. januar 2009

Velkommen til Australia

Sender bare en kjapp oppdatering. Etter en laaaaaang flytur, har vi endelig ankommet Sidney. Her er det godt og varmt, men vi er litt skuffet over at det faktisk er overskyet i dag. Men siden gradestokken viser langt under 0 hjemme i kalde nord, saa skal vi ikke klage. Planen er naa aa vaere i Sidney frem til mandag, og paa denne tiden skal vi prove aa faa med oss operahuset, Sidney akvarium, Bondi Beach og forhaapentligvis litt shopping. Vi skal ogsaa prove aa faa tid til aa mote Tormod og Frode som gikk i klassen vaar paa Notodden, og som naa har bosatt seg down under.

Nye oppdateringer kommer saa fort vi har mer aa fortelle:)

2 kommentarer:

Kaja sa...

jentene!!!! dere er såååå heldige! får ikke beskrevet det med ord. men super logg da! lett å følge med på hva dere driver med ;) hils frodeog tormod fra meg. bare så utrolig synd at jeg ikke fikk vært med....... vær forsiktige, og kos dere masse videre :)

Agnete sa...

Hei Line!!! kjempe fin blogg side! dere er utrolig heldige:) det ser ut som at dere har hatt en fin tur hittil! veldig gøy å se bilder også:) drømmer om å dra på en sånn tur-det ser kjempe gøy ut!!!det er så rart å tenke på at dere er så langt unna....dere får ha det fint i Sidney da!her er der mange kuldegrader så nyt varmen:) Hilsner fra skoleeleven din Agnete