mandag 9. mars 2009

India:)


Inne i et hinduistisk tempel.
Et av de mange hinduistiske templene som er her.


Dette bildet ble tatt like etter at vi holdt paa aa kjore paa elefanten.
En vanlig handlegate i Baga, Goa.
Stranden i Calagute, Goa. En liten folkevandring av indere.

Der ingen sku tru at nokon kunne bu.


Anjuna beach:)



Da kommer det siste innlegget i denne bloggen. Vi har naa vaert i India en uke. Ble desverre ikke Taj Mahal paa oss siden det plutselig ikke gikk fly den dagen vi hadde billetter dit. Det ble en del styr, saa da endte opp med aa reise rett til Goa:) Egentlig tar det ca fem timer fra Bangkok til Goa, men grunnet enda litt mer styr tok det oss et dogn aa komme dit. I lopet av det dognet ble vi kjort rundt av en privatsjofor, og vi havnet i en Bollywoodinnspilling paa den ene flyplassen i Mumbai. To av skuespillerne i den filmen var faktsik ungene fra Slumdog Millionaire, en film som har vunnet atte Oscars!Det var jo litt moro. Vi fikk tibud om aa vare med som statister, men siden det var saa strengt paa flyplassen slapp ikke vaktene oss inn. Vaares Bollywoodkarriere var over for den fikk startet!

Goa er et veldig koselig sted, mange hippier og kuer:) Vi leide skuter en dag, og da holdt vi faktisk paa aa krasje med baade noen kuer og en elefant. Ikke det man pleier aa nesten krasje med hjemme! Strendene her er veldig fine, men kan vaere litt slitsomt aa vare vestlige jenter paa stranda, for det er maaange indiske menn som synes det er helt normalt aa glane paa deg til oynene nesten detter ut.

Tusen takk til alle som har fulgt med paa bloggen vaares, naa skal det bli deilig aa komme hjem til Norge, men litt trist aa reise fra varmen:) Sees i Norge!

Ingen kommentarer: